fbpx
Hjem

/

aabenraa sygehus, psyk. afd.

Erik Jessensvej 30,

6200 Aabenraa

Aabenraa Sygehus, Psyk. Afd.

Aabenraa Psykiatrisk Sygehus er bygget ud fra en filosofi om masser af naturligt lys og kontakt til den omkringliggende natur.

DAMPA har levereret hvide Clip-In kassettelofter med skarp kant og skjult bæreskinne til projektet. Den skarpkantede kassette giver et ensartet, ubrudt udtryk over hele loftsfladen. Én af fordelen ved at bruge DAMPA lofter i denne type projekt at det opfylder alle hygiejnekrav i sundhedssektoren,

 

det kan altså bruges gennemgående i alle sygehusets rum, fra patientstuer til operationsstuer.

Derudover kan loftet kun monteres og demonteres ved hjælp af et særligt DAMPA montageværktøj, dette gør det let for sygehusets tekniske personale at tilgå overliggende tekniske installationer, mens patienter ikke har mulighed for at skrue kassetterne fri.

Bygningskonstruktør Peter Houd fra White Arkitekter udtaler:

”Vi ønskede, at loftet skulle fremstå som en stor, samlet overflade. Takket være det skjulte bæreskinnesystem, de tæt perforerede kassetter og den hvide filt syner loftet helt ensartet…”

contact

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær opdateret på vores bæredygtige metalloftsunivers med fokus på uendelige designmuligheder og rummets gode indeklima.
Læs mere om behandlingen af dine oplysninger i vores Privatlivspolitik.

* angiver påkrævet
Privatliv *
Interesser
Luk
Nyhedsbrev